Heippa vaan kaikille!

Me ollaan neljän kissan vauhtilauma täältä Lohjalta. Toi meidän mamma avasi meille oman blogin, kun ollaan kaikki aikamoisia papupatoja. Se ajatteli että saadaan ihan ite kertoilla kaikenlaista mitä ollaan tehty. Ja mehän muuten tehdään ihan kaikenlaista!

Meillä on kaksi palvelijaa, mamma ja pappa (tai äiskä ja iskä tai Laura ja Jari, paitsi ettei me koskaan puhuta niistä nimillä kyllä). Ne pitää huolen siitä että meille tulee ruoka kuppiin sopivin väliajoin, hiekkalootat pysyy siistinä ja tietysti että me saadaan paljon nameja ja rapsutuksia. Me myös nukutaan niiden kanssa, koska ne on aika hyviä lämpöpattereita näin kun alkaa syksy jo viiletä. Ja sit ne leikkii meidän kanssa - ja joskus ne vie meidät myös lääkäriin. Se onkin niiden ainoa huono puoli sen lisäks ettei ne puhu kyllä sanaakaan kissaa vaikka ne ihan muuta luuleekin.

Mammalla on sellanen oma kissatarvikkeiden nettikauppa, Kattipuoti. Me saadaan aina testailla kaikkia uusia juttuja ja sit jos me tykätään niistä niin sit mamma ottaa niitä myyntiin. Tai aika paljon se tekee kaikenlaista myyntiin ihan ite. Se vaan on epäreilua, että meidän pesistä suurin osa on jotain ihmeen prototyyppejä ja sit ne onnistuneimmat mamma laittaa myyntiin.

Jatkossa me ei kyllä varmaan kauheesti kirjoitella yhdessä, mutta näin alkuun tuntui turvalliselta alottaa homma yksissä tuumin.